6 d’oct. 2017

EXPOSICIÓ 4RT CONCURS INSTAGRAM #FMSEB17

El divendres dia 29 de setembre es va inagurar l'exposició fotogràfica del concurs instagram d'enguany. Una inaguració que va servir per donar els premis els guardonats com també per gaudir d'un pica a pica amb els assistents. 

Des del servei del Centre Cívic i l’ajuntament de Santa Eugènia de Berga us volem donar les gràcies a tots els participants del concurs d’instagram de Festa Major 2017 perquè sense ells aquesta exposició no hauria estat possible. Aquest recull d’imatges pretén ensenyar a la gent del poble els diferents actes, l’essència de la festa, com també incentivar a la ciutadania a participar en edicions futures.

El jurat compost per un membre de l’ajuntament, un expert amb fotografia i un ciutadà del poble, van reunir-se per decidir les tres fotografies guanyadores. La fotografia feta per @jordiccosta on mostra l’emblemàtic campanar del poble amb l’arc de sant martí de fons ha estat guardonada amb el primer premi. El segon premi se’l ha emportat l’usuari @raxica on mostra els corredors de la ja habitual cursa del tallagespes motorshow. Per últim, el tercer premi se’l ha emportat  @lenamguita amb una fotografia d’un dels moments més àlgids de la cercavila dels catalanets i catalanetes. L'exposió romendrà oberta al públic tot el mes d'octubre. Entrega de premis


1r premi

2n premi

3r premi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada